Skip to main content
Join the Fortnite developer community

Giriş yap

Takip ettiğin geliştiriciler ve toplulukları burada görünür. Konuşmalara katılmak için giriş yap.

• Toplulukları keşfetTopluluğunu bul

Gizemli Örgüt Ana Merkezi: V1.8.5 Güncellemesi

VurguŞurada paylaşıldı:The Imagined Orderbunun aracılığıyla: Announcements and Updates (IOHQ)
CaptainCheese207
CaptainCheese207
CaptainCheese2072 ay önce
  • Geliştirici
  • Topluluk Sahibi
CaptainCheese2072 ay önce
  • Geliştirici
  • Topluluk Sahibi

Hey millet, V1.8.5 çıktı. Bazı sırlar, şehirde yeni bir bina ve kanalizasyonları ekleyen küçük bir yama! Ayrıca “Thermite”, “Med-Mist Smoke Grenade” ve “FlowBerry Mist Grenade”i kaldırdım; evet, insanların bunları suistimal etmeyeceğini neden düşündüm hiç bilmiyorum. Bildiğim birçok hatayı da düzelttim ve çizim mesafesini artırdım. Amaç, V1.9 ya da V2.0 (muhtemelen 2.0) için haritayı HLOD’lara tamamen hazır hâle getirmek. Her zamanki gibi, büyük güncellemeleri yapmak daha uzun sürecek. Şimdilik görüşmek üzere!

Ayrıca netleştirmek gerekirse, bu haritada çalışan tek kişi benim ve adaya elimden geldiğince çok şey eklemek için elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Lütfen bekleme süreleri konusunda anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışın.

Millen g
Millen g
Millen g2 ay önce
Millen g2 ay önce

How to get karma ray gun?

DirectorZayn_ジ
DirectorZayn_ジ
DirectorZayn_ジ2 ay önce
DirectorZayn_ジ2 ay önce

please make the city bigger

MelodicIcon2626
MelodicIcon2626
MelodicIcon26262 ay önce
MelodicIcon26262 ay önce

Guys give them day to relax and plan the next update the fact they did a new update fast was kinda rare

Humbleyourself69
Humbleyourself69
Humbleyourself692 ay önce
Humbleyourself692 ay önce

HEARTLESS_XIII
HEARTLESS_XIII
HEARTLESS_XIII2 ay önce
HEARTLESS_XIII2 ay önce

Addressing this update’s easter EGG as the elephant in the room: “The Tail of Hell”, AKA Device_Friend, IS HAUNTING THE SEWERS, AND HE’S MENTIONED ON A WHITE BOARD IN VOYAGER’S OFFICE, AND WHAT’S UP WITH THE CROWS, THE WHISPERING, THE SCREAMING, AND THE SHADOW?!

LoganRich7
LoganRich7
LoganRich72 ay önce
LoganRich72 ay önce

huh

LoganRich7
LoganRich7
LoganRich72 ay önce
LoganRich72 ay önce

hampter :D

Katılmak ister misin?
Yanıt vermek için giriş yap.