Cześć wszystkim! Aktualizacja V1.9 jest już dostępna! Oto niektóre z większych rzeczy, które dodałom:
-Obszar Lodowego Księżyca (część 1)
-Baza Siódemki – POI
-Odświeżony Obóz Celestial (część 1)
-Broń: Urządzenie Szczeliny
-Chromowe laboratorium
-Baza (UTAJNIONO)
-Chromowe laboratorium Ciemnego Voyagera
-Więcej NPC (a jednak nie!)
i nie tylko! Zauważysz, że przy niektórych rzeczach widnieje „część 1”. Wypadło mi kilka dni pracy nad mapą, bo rozłożyła mnie choroba, więc nie udało mi się dodać wszystkiego, co planowalom. Postaram się wypuścić miniaktualizację do tego weekendu, bo rozmiarem bardziej przypomina v1.8.5, jeśli dorzucę wszystko, co CHCĘ dorzucić. Tak czy inaczej mam nadzieję, że będziecie zadowoleni! Od dawna chciałom zrobić aktualizację w klimacie Siódemki. A, i Kryształy Mroku teraz się zapisują. Dodałom też specjalne dialogi, jeśli z kryształem znowu dotrzesz „tam”. Część osób może już mieć pozostałe 2 kryształy, ale wkrótce dodam linie zadań albo specjalne sposoby na ich zdobycie. Wciąż zastanawiam się, jaka powinna być „nagroda”, ale myślę, że niezależnie od tego, którą z dwóch opcji wybiorę, ludziom się spodoba.
No i tak, wiem, że oświetlenie na Lodowym Księżycu wygląda trochę dziwnie. Gdybym miałom więcej czasu, naprawiłobym to. Problemy przyszłości!
Dodałom też kilka nowych kanałów społecznościowych na propozycje map, zgłaszanie błędów i ogólną dyskusję!