Hmm... Selam! Son güncellemenin üzerinden neredeyse yarım yıl geçti. Bu süre boyunca Right Behind You için yeni bir güncelleme üzerinde sıkı sıkıya çalıştım. Bu güncelleme de 2.8.0 kadar büyük. Basit bir şeyle başlayalım ve en büyük güncellemelere doğru adım adım ilerleyelim.
Yeni İçerik Mağazası
3.0 güncellemesine yavaş yavaş yaklaşırken mevcut mağaza arayüzünün biraz sıkışık ve aşırı dolu gelmeye başladığını fark ettim. 2.9.0'da arayüzü baştan sona elden geçirdim. Artık yetenek nadirlikleri, mağazanın içinde gösterilen isim levhaları, kod etkinleştirme ekranı, kısayollar ve çok daha fazlası var!
Günlük Görevler
Yaptığım bir diğer değişiklik de Günlük Görevler'in eklenmesi. Her gün, bir öncekinden daha zor olacak şekilde 3 rastgele görev atanacak. Bunları tamamlayarak para kazanacak ve ileride daha da fazla ödül elde edeceksin. Bu arada ben de kendi tarafımdan ilerlemeni takip edeceğim ve bazı görevleri fazla zor bulursam bazı değişiklikler yapacağım.
Görevler ekranı; oyuncular beklenirken, mağaza arayüzünde ve takım doğma odasında (Hunters' Spawn veya Church) bulunabilir.
Daha az oyuncu - Yapılacak daha az iş
Şu ana kadar daha küçük bir ekiple oynadıysan hedeflerin değişmezdi. 2.9.0 ile görevlerin işleyişini baştan düzenledim; tam bir kurtulan ekibin yoksa gereken verici, balkabağı ve hatta portal sayıları azaltılır.
Uzak kapı erişiminin yeniden düzenlenmesi
O işe yaramaz yeteneği hatırlıyor musun? Onunla ilgili harika bir güncellemem var. Öncelikle, artık geçitler haritanın her yerine yerleştirildi. Daha da iyisi, uzaktan erişim artık en yakındaki geçidi değil, baktığın geçitleri kapatıyor.
Değişikliklerin listesi
Oyuncu sayısının az olması artık gereken görev sayısını azaltıyor. Bu da kazanmayı bir mucize yerine bir başarıya dönüştürecek.
Canavarın Tarama becerisinin bekleme süresi artık avcı sayısına göre ölçekleniyor.
Avcılar için kayma etkinleştirildi.
Kurtarma etkileşimini tahta ayarlama etkileşimiyle aynı olacak şekilde ayarla; böylece bir oyuncuyu kurtarmak için yukarı bakman gerekmez.
Portalları daha az bellek kullanacak şekilde yeniden düzenledik.
Standart günlük ödül, yeni günlük görevlerle değiştirildi.
Bellek tüketimini daha da azaltmak için seviyede değişiklikler yaptık.
Hayatta kalanların kazanma şansını artırmak için hapishaneye yeni bir rota eklendi.
El fenerleri güncellendi. Artık zayıf el feneri diğer oyunculara görünmüyor.
Sis artık ışıkları engellemiyor. Yani aydınlık bir alan varsa sis onu artık etkilemeyecek. El fenerleri için de geçerli.
Güçlü el fenerlerinin mesafesi ve parlaklığı arttırıldı.
Oyuncular artık şöminelere sıçrayamaz.
Artık düğmeye basmak yerine doğrudan eylem kullanarak hazır olabilirsin.
Canlı etkinlik sistemi eklendi.
Yükleme menzili arttırıldı, bu da düşük donanımlı cihazlarda kararlılığı olumsuz etkileyebilir.
İçerik mağazası kullanıcı arayüzünü tamamen yeniledik.
Kod etkinleştirme kullanıcı arayüzüne kısayol tuşu desteği eklendi.
Aşamaya daha fazla para eklendi.
Harita boyunca geçitler eklendi.
Müziği yeni 41.10 örnekleriyle değiştirdik. Müzik, ileriki sürümlerde daha da geliştirilecek.
Kaleden dışarıya yağmur eklendi.
Hata düzeltmeleri
Bir süredir oynamadıktan sonra oyuncu kaydının doğru şekilde güncellenmemesi sorunu düzeltildi.
Geri butonu için yerelleştirme düzeltildi.
Görevler artık görünmez olmak yerine sahneden doğru şekilde kaldırılıyor.
Felaketzedelerin kazanmasının gecikmesi sorunu düzeltildi.
Geç katıldıklarında bile bazı oyunculara alışveriş ekranının gösterilmesi sorunu düzeltildi.
Görevlerin varsayılan malzemeyi göstermesi sorunu düzeltildi.
Belirli koşullar altında oyunun çökmesine neden olan sorun giderildi.
1. kat haritasındaki yanlış detaylar düzeltildi.
Bilinen Sorunlar
Canavar, portallarla etkileşimi görebiliyor. Bu, tamamen Fortnite tarafında görsel bir hata.
Oyuncular bazen yerel ekranda ışınlanmayabilir. Bu, Fortnite'taki bir hata da. Bildiğimiz tek geçici çözüm, yere düşürülüp başka biri tarafından yerden alınmak.